KROEN Media denkt graag met u mee over het doel van uw producten. Als gepassioneerd allround mediabedrijf gaan wij voor het beste resultaat. Bij het selecteren van een webdesign bureau of fotostudio zijn er verschillende zaken waar u op moet letten. Laat u uw projecten uitvoeren door een van onze vakkundige collegas en u zult zien dat het verwachte resultaat wordt gerealiseerd.

Veel allround mediabedrijven zijn gespecialiseerd in het maken van de grafische/interactieve ontwerpen. Natuurlijk moet een product professioneel eruit zien. Onze topprioriteit is: "Wederzijds vertrouwen en toewijding". Onze werkzaamheden bestaan uit fotografie, videografie, webdesign, IT en telecommunicatie. In het gehele traject denkt KROEN Media graag met u mee.

Met onze wortels in de media branche zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer breed aanbod aan producten en diensten. Wij hopen dat uw interesse in ons bedrijf zal resulteren in een persoonlijke kennismaking waarin wij u graag de mogelijkheden van KROEN Media willen vertellen, laten zien en laten beleven.

Tijdelijke actie!

Glamour fotosessie. Een visagie van ongeveer 1 uur en een fotosessie van 10 tot 15 fotos digitaal en bewerkt voor maar slechts € 175.
Normaliter bedraagt zo een pakket exclusief visagie € 200. Liefde voor het vak en oog voor kwaliteit | KROEN Media